Valkenburg 'Best Christmas Market in the Netherlands'Valkenburg 'Best Christmas Market in the Netherlands'
Back Back Nieuws

Valkenburg 'Best Christmas Market in the Netherlands'

12 december 2022

Kerststad Valkenburg is op de 7de plaats geëindigd in de Top 10 van de 20 beste kerstmarkten van Europa. Hiermee laat Valkenburg grote Europese steden als Madrid, Brussel en Praag achter zich. Visit Zuid-Limburg is trots en dankt graag de 22.084 personen, die de afgelopen 14 dagen stemden. Een jaar lang mag Kerststad Valkenburg zich in het rijtje scharen van ‘European Best Christmas Markets 2023’. Dat maakt Kerststad Valkenburg ook meteen de ‘Most Beautiful Christmas Market in the Netherlands’. De titels zijn onder andere te danken aan de enige bestemming met ondergrondse kerstmarkten en een kerstparade.  

374.803 stemmen

374.803 reizigers uit 179 landen ter wereld brachten hun stem uit. Het leeuwendeel van de stemmen kwam uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. In de Top 3 eindigden op 1. Budapest / 2. Gdansk / 3. Craiova. 

European Best Destinations

De organisatie is in handen van European Best Destinations die cultuur en toerisme in Europa promoten aan miljoenen reizigers, toeristische professionals en de media om Europa als 1 bestemming wereldwijd weg te zetten.  Het is de meest bezochte onafhankelijke reiswebsite van Europa en heeft jaarlijks 6 miljoen bezoekers en duizenden volgers op social media. Daarnaast krijgen de beste bestemmingen aandacht in uiteenlopende media in Europa waaronder landelijke dagbladen, gespecialiseerde bladen, blogs en websites.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!