Vakdag 'Het nieuwe dagje uit'Vakdag 'Het nieuwe dagje uit'
Back Back Nieuws

Vakdag 'Het nieuwe dagje uit'

24 januari 2020

Midden in de beleving van 'Het nieuwe dagje uit' van dit moment, wordt dit jaar de Vakdag 'Het nieuwe dagje uit' bij The Maxx Veenendaal gehouden. Dit FEC heeft in 2017 (een jaar na opening) de welverdiende Award van 'Beste Family Entertainment Center' gewonnen. Hoe gaat het daar nu en wat is het succesverhaal? Eigenaar Eric Achterberg vertelt hier tijdens de Vakdag op 11 februari meer over! 

Trend omdraaien

Weet u ook nog dat wij onze Vakantiepark Vakdag bij Safari resort Beekse Bergen hielden? Dit jaar draaien we de trend om, en gaan we juist in op de attractiewaarde van een dagje uit in zo'n dierenpark met resort. We hebben hiervoor niemand minder dan de Commercieel Directeur van Pairi Daiza, Olivier Bauden, uitgenodigd om alles te vertellen over deze dierentuin die tot beste van Europa is uitgeroepen. We gaan hier in op de dierentuin met het nieuwe resort en daarmee nemen we een kijkje over de grenzen van Nederland! Want... de trends komen tegenwoordig van ver!

Aanmelden

Mis het niet en zorg dat u ook weet wat de internationale trends zijn van nu. Tijdens de vele Vakdag netwerkmomenten kunt u ons altijd even aanspreken voor tips en of andere vragen. Aanmelden voor deze vakdag kan via deze link.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!