Vakantietip: Amuse Tocht SittardVakantietip: Amuse Tocht Sittard
Back Back Nieuws

Vakantietip: Amuse Tocht Sittard

24 december 2018

Tijdens de Amuse Tocht Sittard kunt u ook in 2018 weer genieten van een tocht langs de culinaire pareltjes van historisch Sittard van 10 december tot en met 6 januari. Nieuw dit jaar is dat de Amuse Tocht Sittard ook volledig online bestelbaar. Dankzij deze online bestelmethode kan iedereen, naast het kiezen van een wandeldatum, zelf aangeven hoeveel en welke culinaire locaties men wenst te bezoeken. De Amuse Tocht kan ook besteld worden aan de balie van de VVV Limburg Winkel Sittard (Rosmolenstraat 2).

U kunt zelf bepalen welke culinaire locaties u wenst te bezoeken, u kunt dus zelf een eigen wandelroute samenstellen. Om iedereen op weg te helpen staat op ieder amuse ticket een inspirerende route die langs alle culinaire locaties komt. Voor de ideale amuse tocht adviseren wij om minimaal 4 à 5 locaties te bezoeken. 

Online bestellen

De prijs van een amuse tijdens de Amuse Tocht Sittard bedraagt € 2,50 per persoon per locatie. Bijvoorbeeld: u wenst in totaal met 4 personen drie culinaire locaties te bezoeken, dan zijn de totale kosten: 4 personen x (3 locaties x € 2,50) = € 30. Na de online bestelling ontvangt u per locatie een e-ticket. In het geval van bovenstaand voorbeeld ontvangt men 3 e-tickets, waarbij ieder ticket een waarde heeft van 4 amuses. Het ticket dient u ter bewijs te tonen bij de betreffende locatie. Tijdens de tocht dient u rekening te houden met de openingstijden van de door u gekozen culinaire locaties. 

Culinaire ontdekkingsreis 

Onderstaande locaties doen mee met de Amuse Tocht Sittard:
Kloosterhotel MERICI
De Vief Heringe
De Limbourg
Kafee de Kup
Café Schtad Zitterd
Café Dwaesj
Cafe Ich en Dich

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!