Back Back Nieuws

Vakantiepark Efteling Bosrijk krijgt groepsaccommodaties

11 september 2014
De werkzaamheden voor de uitbreiding van vakantiepark Efteling Bosrijk zijn begin deze maand gestart. Om gefaseerd door te kunnen groeien tot een internationale bestemming met 5 miljoen bezoekers in 2020, investeert de Efteling in een uitbreiding van Efteling Bosrijk met 51 accommodaties. In de zomer van 2015 kunnen de eerste gasten hun intrek nemen in de nieuwe Bos- en Dorpshuysen en groepsaccommodaties in de achtertuin van de Efteling.

In totaal worden acht Boshoeves voor 12 personen gerealiseerd, die eenvoudig door middel van schakeling voor 24 personen geschikt kunnen worden gemaakt. Met de uitbreiding van in totaal 400 bedden bestaat Efteling Bosrijk straks uit 104 vrijstaande Boshuysen, 64 geschakelde Dorpshuysen, 78 knusse appartementen verdeeld over het Landhuys en het Poorthuys en 8 Boshoeves voor groepen. Met de uitbreiding van Efteling Bosrijk is een investering van 18 miljoen euro gemoeid.

Foto: Het ontwerp van de nieuwe groepsaccommodaties past binnen het huidige natuurrijke ontwerp van vakantiepark Efteling Bosrijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!