Vaar mee met de unieke jubileumeditie van SAIL Amsterdam 2025!Vaar mee met de unieke jubileumeditie van SAIL Amsterdam 2025!
Back Back Nieuws

Vaar mee met de unieke jubileumeditie van SAIL Amsterdam 2025!

18 april 2024

De officiële zakelijke vaartochten van #SAIL2025 zijn vanaf vandaag beschikbaar via SAIL.nl. Met deze arrangementen beleef je de unieke jubileumeditie van SAIL (20-24 augustus volgend jaar) samen met collega’s, relaties of andere gasten vanaf de eerste rang. Een verbroederende viering van culturen: schepen, bemanningen en bezoekers komen vanuit alle windstreken voor de 10e editie van SAIL naar Amsterdam!

Verschillende (zakelijke) arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar: van SAIL-In tot SAIL-Out, varende (Classic & City) en vanaf een deck op een aangemeerd internationaal Tall Ship (Harbour). Voor ieder gezelschap en voor iedere behoefte is een ervaring samengesteld om samen maximaal te genieten van SAIL. Een unieke ervaring en bovendien onmisbaar: met de verkoop van zakelijke arrangementen wordt SAIL mogelijk gemaakt, het grootste vrij toegankelijke evenement van Europa! Deze arrangementen zijn speciaal voor de zakelijke markt en voor groepen vanaf acht personen samengesteld. Er is al veel vraag naar de zakelijke arrangementen: wees er snel bij voor de beste plekken tijdens de jubileumeditie

Campagnebeeld SAIL Amsterdam 2025

Een driedubbel jubileum: 10 edities en 50 jaar SAIL tijdens de 750e verjaardag van onze hoofdstad. Schepen, bemanningsleden en bezoekers vanuit de hele wereld komen samen van 20-24 augustus 2025. In 1975 werd het 700-jarig bestaan van de stad Amsterdam gevierd met de eerste editie van SAIL Amsterdam. Sindsdien is SAIL uitgegroeid tot het grootste vrij toegankelijke evenement van Europa, een vijfjaarlijks ijkpunt in de agenda’s van veel bezoekers. Een feest voor het hele land, voor ‘Nederland Waterland’, dat jong en oud naar Amsterdam brengt om culturen uit de hele wereld te ontmoeten: #SAIL2025: United by Waves! Met een mooie primeur in 2025: voor het eerst komt de B.A.P. Union uit Peru naar SAIL in Amsterdam!

SAIL is er voor iedereen. Het evenement met Tall Ships, Hollandse vloot en varend erfgoed, is vrij toegankelijk voor bezoekers op de kade. Het veilig & verantwoord organiseren van een evenement met deze omvang is kostbaar. Daarom zijn inkomsten uit arrangementen en bijdragen van partners en sponsoren onmisbaar. Net als de hulp van zo’n 2.000 vrijwilligers. In de komende maanden wordt meer nieuws over schepen en programmering gedeeld.

Foto: Roel Vincken

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!