Utrechtse ondernemers stappen de boksring inUtrechtse ondernemers stappen de boksring in
Back Back Nieuws

Utrechtse ondernemers stappen de boksring in

13 april 2022

Ondernemend Utrecht ontmoet elkaar op de Grand Finals van alweer de vijfde editie van Brecheisen Business Boxing. Op dinsdag 19 april 2022 nemen ruim twintig directeuren uit de regio het tegen elkaar op in de boksring. Het boksgala vindt plaats in Studio A12 in Bunnik.

Drie keer is boksrecht! Want na twee uitgestelde edities vanwege eerdere maatregelen, wordt Studio A12 voor de állerlaatste keer omgetoverd tot een chique bokswalhalla; een avond in sfeervolle ambiance waar zakelijk ontmoeten wordt afgewisseld met sportief geweld. Ondernemers uit de regio hebben zich de afgelopen maanden in het zweet gewerkt tijdens de bokstraining voorafgaand aan de wedstrijd. Het business-boks-concept – georganiseerd door horecagroep BHG, De Nederlandse Boksbond en partners Brecheisen en Nefkens Peugeot – blijkt na vier edities onverminderd populair. Vele ondernemers gingen de deelnemers van dit jaar namelijk al voor en stapten in een uitverkochte zaal de ring in om het, onder toeziend oog van het publiek, op te nemen tegen een gelijkgestemde ondernemer. Ray Martin, ringspeaker van het eerste uur, zorgt ook dit jaar weer voor de professionele presentatie en aankondiging van de boksers.

Rumble in the Jungle – the business edition

Alweer 47 jaar geleden, vond in Afrika de meest legendarische bokswedstrijd ooit plaats. Tijdens Rumble in The Jungle in 1974 nam de fenomenale Mohammed Ali het op tegen titelverdediger George Foreman. Rumble in The Jungle wordt ook wel het grootste sport-event van de 20e eeuw genoemd. De wedstrijd werd bezocht door maar liefst 60.000 mensen en naar schatting op TV bekeken door een recordaantal van 1 miljard kijkers.

Rumble in The Jungle – the business edition is daarom een geweldig thema om op Brecheisen Business Boxing centraal te stellen. Bedrijven en organisaties kunnen een VIP tafel reserveren waarvoor zij hun relaties kunnen uitnodigen. Daarnaast zijn er meer dynamische VIP staanplaatsen beschikbaar, geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. 

Captains of industry

Wie doen er allemaal mee? Onder de ondernemers zijn dit jaar Veiligmeester JP, wijnimporteur Wesley van Dinteren, financieringsmakelaar Thomas Taverne en Information Designer Karin Schwandt die dit jaar alsnog de ring in stapt nadat ze haar deelname in 2019 vanwege een blessure moest cancelen. Ook Arjan Goed van Stern Mercedes en horecaman Patrick Smit trekken dit jaar de bokshandschoenen aan.

'We hebben weer een ontzettend sportieve en gemotiveerde groep bij elkaar weten te brengen. Een deel van de groep traint vanwege eerdere uitstel van het gala al ruim 7 maanden met elkaar. Dat schept op zowel zakelijk als sportief vlak een band. Ook dit jaar zijn boksende ondernemers van verschillende niveaus toegelaten. Dat gaat ongetwijfeld een prachtige dynamiek geven tijdens de Grand Finals!', aldus medeorganisator Roos Verkerk. 

Meer informatie over onder meer de ticketverkoop en de deelnemers is te vinden op: business-boxing.nl.

 

Foto: Ruben May

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!