Back Back Nieuws

Utrechtse Haringparty in Restaurant Zuiver

11 juni 2012
Net als de drie voorgaande edities was ook dit jaar Restaurant Zuiver te Utrecht het toneel voor het netwerkevenement van het jaar: de Utrechtse Haringparty. Burgemeester Wolfsen en toute zakelijk Utrecht waren naar Zuiver getogen om de eerste Hollandse nieuwe van het jaar te proeven.

 

Hollandse haringmeisjes

Na de ontvangst door twee mooie Hollandse haringmeisjes en een hartelijk welkom door spreekstalmeester Jan van der Roest, werd de Utrechtse Haringparty officieel geopend door burgemeester Wolfsen. De burgervader van Utrecht complimenteerde in zijn speech de Utrechtse ondernemers die in deze tijden van recessie, de werkgelegenheid toch hebben laten toenemen.

 

De eerste Hollandse Nieuwe

De bijna 300 gasten hieven met elkaar het glas en de eerste Hollandse Nieuwe werd gekeurd door de burgemeester en de sponsoren van de Haringparty. Met succes, want de haring is dit jaar van superieure kwaliteit. Achter de haringkar stond Patrick Smit, vaste haringman van de Utrechtse Haringparty en nummer drie bij het Nederlands Kampioenschap Haringschoonmaken. ‘Ondanks het koelere voorjaar is de Hollandse Nieuwe toch lekker vet’, lichtte Smit toe.

 

Initiatiefnemers

De Haringparty, die slechts toegankelijk was voor gasten met een exclusieve uitnodiging, werd dit jaar voor de vierde maal georganiseerd in Restaurant Zuiver op Industrieterrein de Wetering te Utrecht. Initiatiefnemers Marco Peek (BHG) en René Pfeiffer (Grontmij Parkmanagement) kijken terug op een succesvolle editie van de 4e Utrechtse Haringparty.

 

Alle ingrediënten voor netwerkbijeenkomst

Marco Peek licht toe: ‘Alle ingrediënten voor een goede netwerkbijeenkomst waren aanwezig: prominente gasten, vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches, een mooie locatie en niet te vergeten haring van topkwaliteit. En de regen, die mocht de pret niet drukken.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!