Utrechtse CitySense onthult nieuw locatieconcept Utrechtse CitySense onthult nieuw locatieconcept
Back Back Nieuws

Utrechtse CitySense onthult nieuw locatieconcept

19 mei 2023

FOCUS ON.OFF. Dat gebeurt tijdens het 10-jarig jubileumevent. Na een jaar aan voorbereiding wordt de re-styling en re-branding van de evenementenlocatie CitySense met het grote publiek gedeeld. Initiatiefnemer Dimitri Chalos brengt het gedachtegoed, ‘we add sense to your story’, van hem en zijn team hiermee tot leven. CitySense gelegen aan de St. Jacobsstraat in Utrecht opent vanaf 15:30 haar deuren voor de openbare kick-off met aansluitend een besloten jubileumfeest.

Meer verdieping

Na 10 jaar succes en vele spraakmakende events voor uiteenlopende opdrachtgevers is het in 2022 tijd het oude concept van CitySense onder de loep te nemen. Past het nog bij de huidige tijdsgeest en dient het nog het doel? Welk doel is dat eigenlijk? Tijdens een brainstorm- en strategiesessie ontstaat de vernieuwde positionering en het eventconcept van CitySense: FOCUS ON.OFF. Hiermee wordt een extra dimensie toegevoegd aan de al multifunctionele locatie, inzetbaar voor met name zakelijke events en groepen tot 350 personen. Oude elementen zoals het de 20 meter brede ‘immersive screen’ worden in het nieuwe concept verwerkt en nieuwe elementen die gasten bewust helpen focussen en ontspannen worden toegevoegd. Er wordt verdieping aangebracht in het gedachtegoed waar CitySense haar bestaansrecht aan ontleent. Zo ontstaat het nieuwe concept én de pay-off waarin alles samenkomt: ‘We add sense to your story’.

Goede balans

Dimitri vertelt: ‘Het vernieuwde locatieconcept FOCUS ON.OFF gaat zowel fysiek als emotioneel van grote toegevoegde waarde zijn op alle toekomstige events die we in CitySense organiseren. Wij verhuren al jaren niet meer ‘gewoon’ vierkante meters. Waar nodig nemen we de hele organisatie uit handen. Maar voor de generaties van nu is veel meer nodig, zo zien wij. Die worden overspoeld met prikkels, to-do lijstjes en hoge verwachtingen. Met alle gevolgen van dien. In een wereld waar triggers ons om de oren vliegen en we continue worden weggehaald bij wat belangrijk is, draaien wij het om; negatieve triggers zoals afleiding van buitenaf worden geëlimineerd en positieve triggers in de vorm van gimmicks en entertainment worden op een speelse en subtiele manier toegevoegd. Hiermee wordt een omgeving gecreëerd waar men bewust kan ‘zijn’ en waar momenten van focus en ontspanning in balans zijn.’

 

Wil jij het nieuwe CitySense ervaren en de onthulling op 25 mei bijwonen? Stuur een e-mail naar jubileum@citysense-utrecht.nl om je aan te melden.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!