Back Back Nieuws

Usual Suspects laat ze smeren

03 juli 2009
Usual Suspects heeft een opvallende manier bedacht om de NIVEA SUN Invisible Protection Spray onder de aandacht te brengen. Niet alleen op het strand, maar ook op terrasjes, stadsparken en evenementen.

Omdat er geen samples van het nieuwe product beschikbaar waren, ontwikkelde Usual Suspects de NIVEA SUN Busters. Een team snelle meiden dat je met NIVEA SUN Invisible Protection insmeert op plaatsen waar je er even niet aan dacht om je zonnebrandolie mee te nemen. Ze zijn bewapend met uitvergrote flessen NIVEA SUN Invisible Protection en munitiebanden vol gewone flesjes waarmee ze sprayen op terrasjes, stadsparken en evenementen. Tevens geven de meiden advies over de keuze van de beschermingsfactor passend bij de huid.

De NIVEA SUN Busters auto is snel en flexibel inzetbaar en kan op de meest lastige terreinen gemakkelijk uit de voeten. Hierdoor is het niet nodig om voor de grote hoeveelheid activatie-momenten kostbare vergunningen aan te vragen: voor je het weet is het team weer op weg naar de volgende plek opgewarmde zonaanbidders.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!