Back Back Nieuws

Urban Tango Act: opzwepende cross-over tussen twee dansstijlen

11 december 2013
Een cross-over tussen twee kunstdisciplines; een mix van tango en streetdance. Het fantastische dansduo Helena & Thomas verovert het publiek met hun Urban Tango Act. Na maanden gewerkt te hebben aan hun nieuwste act, leverde hun eerste publieke optreden het duo meteen een staande ovatie op. De Urban Tango act vermengt de lenige acrobatiek van streetdance met de stijlvolle allure van de klassieke Zuid-Amerikaanse tango. De act is rauw, stoer, opzwepend, sexy en meeslepend.

Beide professionele dansers zijn hoog opgeleid en blijken bij toeval een uitstekend duo te vormen. De ruimte die zij nodig hebben blijft beperkt, waardoor zij eenvoudig zijn in te zetten. Hun act kan zowel met tape als met live orkest worden uitgevoerd. Zie twee een impressies van de act in een dansstudio en een handycam opname van hun eerste publieksoptreden.



Topprestaties
Deze act is te boeken bij Kees Janssen Theatre Productions. ‘Helena en Thomas hebben maanden in een dansstudio gewerkt aan hun nieuwste act. Het is een genot met ze te werken. Dankzij hun hoge opleiding, Spartaanse training en professionele benadering leveren ze onder alle omstandigheden een topprestatie. Dat hebben ze gemeen met alle andere artiesten, met wie we samenwerken,’ vertelt Kees Janssen van Kees Janssen Theatre Productions.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!