Urban Jungle in Serre van Hotel CentralUrban Jungle in Serre van Hotel Central
Back Back Nieuws

Urban Jungle in Serre van Hotel Central

13 september 2021

Met de herfst in aantocht zullen we langzaamaan steeds vaker binnen gaan zitten. De Bossche Zomer loopt op zijn eind en juist daarom is het zo ontzettend belangrijk en leuk om buiten naar binnen te halen. In samenwerking met Romeo Sommers heeft Hotel Central de serre van Brasserie Cé klaargemaakt voor het binnenseizoen.

Groen doet goed

Romeo Sommers, ook wel bekend als de vaste expert bij Koffietijd op RTL 4, is een Bosschenaar met internationale bekendheid. Als creative business consultant en inspirator reist hij de wereld rond om met zijn ‘out of the box’ denk- en werkwijze ondernemingen een vernieuwende (groene) succesboost te geven. Op TV weet hij regelmatig de kijkers thuis met bloemen en planten te inspireren. Sommers weet als geen ander de kracht van groen in te zetten om mensen blij te maken, de juiste en positieve stemming te creëren en om jezelf goed te laten voelen. Zijn missie is dan ook: ‘Groen doet goed’.

Groene uitstraling

Karin Rademaker van Hotel Central vroeg Romeo Sommers mee te denken hoe ze de Serre van Brasserie Cé een fijne en groene uitstraling kon geven waar het straks tijdens de koudere dagen lekker te vertoeven is.

Positief effect

Kamerplanten zijn al lang hot & happening en niet meer uit de Nederlandse interieurs weg te denken. Dit jaar is het misschien nog nét iets belangrijker om kamerplanten in huis te halen. Groen maakt gelukkig en heeft een positieve effect op onze lichaam en geest. We voelen ons prettiger bij een grote collectie kamerplanten. ‘Begin het najaar van 2021 groen in de Serre van Hotel Central’, aldus Karin Rademaker. De planten in de serre van Hotel Central zorgen dat schadelijke gassen geneutraliseerd worden door ze op te nemen en af te breken. Ze maken de lucht gezonder doordat CO² effectief wordt omgezet in zuurstof en ze verbeteren de luchtvochtigheid door hun regulerende verdampproces. Goede ventilatie en zuivering van de lucht door planten zorgen voor een gezondere leefomgeving.

Sommers over zijn project bij Hotel Central: ‘Bijzonder inspirerend om deze mooie lichte ruimte een extra design accent te geven, wat ook nog goed is voor de mens.’

Sommers is er samen met Karin Rademaker in geslaagd om van de Serre een trendy Urban Jungle te maken, waar de gast zich prettig en gezond voelt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!