Back Back Nieuws

The Upper Deck presenteert Summertime met Sonny's Inc.

10 maart 2011
Sonny's Inc. heeft in samenwerking met The Upper Deck Summertime 2011 opgezet. Een gezellig middag in The Upper Deck in Naarden, op zondag 27 maart vanaf 15.30 uur. Het is een openbaar optreden waar geen entree voor zal worden geheven, maar vol is vol.

 

Locatie The Upperdeck

The Upper Deck is de evenementen locatie aan het Gooimeer, geschikt voor gezelschappen van 2 tot 350 gasten. The Upper Deck is gevestigd in het grote pand aan het Gooimeer waar onder andere ook Golfbaan Naarderbos resideert.

 

Pure partymuziek

Het is moeilijk om met weinig woorden Sonny's Inc. te typeren maar uitgerekend de man die ooit bekend stond als spraakwaterval van de Nederlandse radio, heeft weinig woorden nodig om de muzikale ziel van Sonny's Inc. kernachtig te typeren: ‘Dit is pure partymuziek! Daar moet je gewoon bij zijn!’, aldus Willem van Kooten, voormalig diskjockey Joost den Draaijer.

 

Musici in hart en nieren

Sonny's Inc. bestaat uit 7 muzikanten waaronder Sander Tournier op toetsen, Huig Ouwehand op bas, Ramon Braumuller op drums, Job Kaihatu op gitaar, David Rockefeller op trompet en Arjan Muusz op saxofoon. Allemaal conservatorium geschoolde musici die naast de activiteiten met de band studiowerkzaamheden verrichten en/of les geven op diverse conservatoria in Nederland. Kortom musici in hart en nieren en dat is terug te zien en te horen tijdens de optredens!

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!