UNXPCTD – pop-up podium in Westergas ZuiveringshalUNXPCTD – pop-up podium in Westergas Zuiveringshal
Back Back Nieuws

UNXPCTD – pop-up podium in Westergas Zuiveringshal

07 september 2020

Afgelopen week opende UNXPCTD (spreek uit als unexpected) haar deuren in de Zuiveringshal West van de Westergas. Gedurende de maand september kunnen bezoekers hier terecht voor een (alcoholvrije) borrel, foodtrucks en dagelijks wisselende performances, acts en workshops. Op 28 september sluit UNXPCTD haar deuren, tenzij wegens succes verlengd.

Podium voor creatieven

Festivals zijn uitgesteld en kunstpodia zijn dicht. Zodoende heeft een groot aantal creatieven momenteel weinig tot geen werk. UNXPCTD biedt deze creatieven, die vanwege de coronacrisis hun opdrachten hebben zien wegvallen, een maand lang een podium. Tijdens UNXPCTD is steeds een andere creatieveling, of creatief gezelschap, verantwoordelijk voor de invulling van het dagprogramma. Dat kan uiteenlopen van dans-, cabaret-, toneelvoorstellingen tot optredens van bands of bijzondere workshops. In het weekend zijn er ook speciale kindershows.

Entertainment

Naast deze dagelijks wisselende optredens is er ruimte voor een aantal honderd gasten in de bar van UNXPCTD. Behalve de alcoholvrije bar 0.020 zal er ook genoeg aanbod zijn voor de liefhebbers van alcohol. Om de honger te stillen zullen verschillende foodtrucks aanwezig zijn. En op vrijdag worden de 1200m2 van de zuiveringshal omgetoverd tot gezellige silent disco.

Event My Brand

Na een aantal jaren in de corporate bankwereld te hebben gewerkt besloot de Amsterdamse Mariska (1989) om in 2018 haar eigen evenementenbureau, Event My Brand, op te zetten. Van conceptcreatie tot strategie en van styling tot productie. Event My Brand zet van A tot en met Z een event neer. En dit alles op een zo duurzaam mogelijke manier. Naast Event My Brand heeft Mariska samen met haar partner Niels Krommenhoek de eerste alcoholvrije pop-up Bar 0.020, bedacht en gerund.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!