Unique Dining Experience Beurs van BerlageUnique Dining Experience Beurs van Berlage
Back Back Nieuws

Unique Dining Experience Beurs van Berlage

13 december 2021

Tussen 30 augustus en 4 september 2022 biedt de Beurs van Berlage bedrijven een unieke kans voor een heel bijzonder avondje uit voor hun medewerkers en relaties. Groepen van 200 – 650 personen kunnen genieten van een grensverleggende en verleidelijke culinaire beleving. De iconische Grote Zaal van de Beurs van Berlage wordt omgetoverd tot een Berlijnse nachtclub uit de roaring twenties. Zet je bedrijf in de spotlights, pas het programma helemaal aan jouw wensen aan. Beurs van Berlage biedt arrangementen op maat zodat je gasten een avond hebben die ze niet snel zullen vergeten!

Immerse yourself with all senses…

In de traditie van clubs als The Box in Londen, Moulin Rouge in Parijs en Lío op Ibiza, presenteert Beurs van Berlage verfijnd entertainment terwijl je geniet van een heerlijk zevengangendiner. Een verleidelijke zanger en presentator nemen je samen met het dansende koor en de live band, mee op een muzikale reis langs enkele van de meest geprezen en opvallende circusacts van over de hele wereld.

Seven sins diner

Laat je verleiden door verfijnde smaken die zijn verbonden met het spektakel dat op het podium wordt gepresenteerd. De zeven gangen die gedurende de avond geserveerd worden, zijn allemaal geïnspireerd op het thema van de hele avond; de zeven zonden. Samen met een sprankelende welkomstcocktail en een barmenu van wereldklasse worden de gasten door de gerenommeerde keukenbrigade van de Beurs van Berlage naar nieuwe culinaire hoogten getild.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!