Back Back Nieuws

Unieke theatershow Fuerza Bruta: Look Up! komt naar Nederland

02 maart 2011
Nieuwsgierig naar een compleet nieuwe ervaring in de theaterwereld met elementen als show, dans en acrobatiek? Vanaf 1 april t/m 29 mei krijg je de kans om Fuerza Bruta: Look Up! in actie te zien in ‘De Overkant’ in Amsterdam.
 
Grenzen doorbreken
Met de debuutvoorstelling van dit gezelschap Argentijnse performance acteurs, monsterhit De La Guarda, werden in 2002 alle records verbroken. De Argentijnse performance acteurs weten met de nieuwe show wederom de grenzen van het theater op surrealistische wijze te doorbreken.
 
Spectaculaire waterwereld
Losgebroken van alle grenzen die het gesproken woord biedt, is Fuerza Bruta een evenement waar verschillende werelden samenkomen en de realiteit even niet zo belangrijk meer is. Waar de performers door bewegende muren rennen en moeten worstelen om elkaar te vinden in een wereld van bewegende zeilen en een spectaculaire waterwereld die letterlijk boven de hoofden van het publiek hangt.
 
Interactieve theaterbeleving
Fuerza Bruta ontstijgt hiermee de traditionele theaterproducties door letterlijk en figuurlijk het publiek in de actie te betrekken en haar te laten springen, dansen en zelf onderdeel te laten zijn van een interactieve theaterbeleving. Opmerkelijk is dat het publiek gedurende de show op het podium staat: de ene- na de andere adembenemende scene speelt zich boven, voor en tussen het publiek af.
 
Complete Fuerza Bruta beleving
Aangezien Fuerza Bruta zich moeilijk uit laat leggen in woorden, is er speciaal voor de Europese tournee een bijzonder arrangement samengesteld, voor een complete Fuerza Bruta-beleving. Het arrangement begint op het moment van aanschuiven bij het Fuerza Bruta Diner dat wordt gepresenteerd door Food Emotions.
 
Hoe smaakt Fuerza Bruta?
Food Emotions is het label van topchef Ramon Beuk die bekend is van veel televisieproducties. De naam zegt het al, met Food Emotions duiken ze in de emoties van eten en geven ze antwoord op de vraag ‘Hoe smaakt Fuerza Bruta eigenlijk?’ Daarnaast zijn er wijnarrangementen op aanvraag beschikbaar, die speciaal geselecteerd zijn door de sommeliers van Moët & Chandon.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over de Fuerza Bruta arrangementen, klik dan hier.
 
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!