Unieke hybride studio van Van der Maarel EventstylingUnieke hybride studio van Van der Maarel Eventstyling
Back Back Nieuws

Unieke hybride studio van Van der Maarel Eventstyling

30 maart 2021

Midden in het groene hart heeft Van der Maarel Eventstyling een professionele studio voor live streaming ingericht. What’s new, zul je denken. Tot je weet dat er in de theateropstelling 30-40 bezoekers coronaproof aanwezig kunnen zijn. En dat er 11.000 m2 eventruimte aan Studio Greenhouse verbonden is, die je kunt gebruiken als je een hybride event op wilt zetten, voor als we weer mogen!

Verschillende configuraties

In Studio Greenhouse zijn verschillende configuraties gemaakt om elke gewenste vorm van gesprek of presentatie mogelijk te maken. Naast een typische talkshow set is er een opstelling waar staand gepresenteerd kan worden, en een lounge decor waar mensen plaatsnemen in comfortabele fauteuils voor een wat informeler gesprek. Studio Greenhouse is 225 m² groot, de eventruimte 11.000 m², en er zijn 2.000 vrije parkeerplaatsen.

Bijzondere entourage

De techniek is professioneel, klaar voor het streamen van presentaties, talkshows, webinars en wat-je-maar-wilt. Het is vooral de entourage die deze onlinestudio bijzonder maakt. Aan de eigentijdse basissfeer met veel pure, natuurlijke meubels en styling kun je je eigen touch geven met sfeerelementen van Van der Maarel Eventstyling, of met eigen producten, afbeeldingen of logo’s. Kom maar op, we helpen je met plezier aan een geslaagd online of hybride event!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!