Back Back Nieuws

Unieke bedrijfsarrangementen bij de Uithof

17 september 2007
Sportcentrum de Uithof in Den Haag biedt unieke mogelijkheden voor bijzondere bedrijfsuitjes. Met het in het oog springende arrangementen als de ijsbar, de Noordpool Experience (waar je in een tentje overnacht op de sneeuw), het ijscarven en Dancing on Ice. Gecombineerd met de uitgebreide conferentie- en horecamogelijkheden is De Uithof een geschikte locatie voor vrijwel ieder bedrijfsuitje van 5 tot 5000 personen.

De Uithof is het veelzijdige sportcentrum aan de rand van Den Haag. Een locatie om te sporten en te recreëren. De Uithof biedt een breed scala van in- en ontspannende activiteiten aan, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. In het complex zijn een sneeuwbaan van 211 meter lengte, een 400 meter ijsbaan, ijshockeyhal, een uitdagende kartbaan, klimmuur en healthclub gevestigd.

Het Noorpool Experience arrangement in Nederland. Dit is een ware ervaring en een perfect teambuildingsmoment. Overnacht bij een temperatuur van 8 graden onder nul in een tentjeop de sneeuw. Kajakken over de sneeuw, verse sneeuw ’s nachts en de eerste sporen zetten in de ochtend.

Het Cold as icecarving arrangement. IJscarven is hot! Het creëren van schitterende beelden van ijs is nu voor iedereen mogelijk. Een professioneel ‘icecarver’ geeft een demonstratie, waarna je zelf aan de slag met het creëren van een ijssculptuur. De clinic wordt afgesloten met een heerlijke satéschotel.

Dancing on ice is een arrangement dat dankzij de shows op televisie het ijsdansen gigantisch aan populariteit heeft gewonnen. Dit is het moment om voor de tv vandaan te komen en zelf te ervaren hoe het is om op het ijs te staan. Sander Janson, John Williams of Annamarie Thomas laten je zien hoe je het ijsdansen snel onder de knie kunt krijgen.

Naast deze arrangementen zijn er nog tal van andere mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje bij de Uithof.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!