Uniek samenwerkings- verband grote spelers ArnhemUniek samenwerkings- verband grote spelers Arnhem
Back Back Nieuws

Uniek samenwerkings- verband grote spelers Arnhem

09 december 2019

Tijdens Festivak in de Brabanthallen op woensdag 6 en donderdag 7 november sloegen Convention Bureau Gelderland samen het Nederlands Openluchtmuseum, Safari Meeting Centre van Koninklijk Koninklijke Burgers’ Zoo en Hotel Papendal de handen ineen. Door samen een stand te delen en een winactie op touw te zetten, onderstreepten de vier regionale bedrijven het belang van samenwerken. Inmiddels zijn de twee winnaars bekendgemaakt. Zij mogen de aantrekkingskracht van de regio aan den lijve gaan ondervinden!

Elkaar versterken

Coördinator Convention Bureau Gelderland Tatos Ohan: ‘De kracht van een sterke regio ligt voor een belangrijk deel in samenwerking en kennisdeling. Deze drie unieke en bijzondere Arnhemse locaties zijn een goed voorbeeld: ze zijn individueel sterk in de organisatie van diverse (zakelijke) evenementen, maar kunnen elkaar ook enorm versterken binnen de organisatie van een groot evenement waar beleving voorop staat.’

Uniek Gelderland

Wat maakt Gelderland uniek? ‘De provincie ligt centraal in Nederland, heeft prachtige steden en stille natuur waar je goed bereikbare professionele vergaderruimtes en evenementenlocaties vindt’, vertelt Tatos. Nicolette Koot van Haliti en Niels Peters van Facility Management Nederland (FMN) mogen de aantrekkingskracht van de regio binnenkort aan den lijve ondervinden: zijn verkozen tot de winnaars van de trip naar Arnhem.  

Convention Bureau Gelderland

Zoek je inspiratie of ondersteuning om net iets meer te halen uit (de invulling) van jouw bijeenkomst of evenement? Of wil je in contact gebracht worden met de juiste locatie voor jouw bijeenkomst of evenement? Wij zijn er voor jou met kosteloos en onafhankelijk advies op maat.  Neem dan contact op met Tatos Ohan via (0)88-366 02 60 of t.ohan@conventionbureau.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!