Back Back Nieuws

UME organiseert Kennismakingstours voor meeting/events professionals

17 november 2009
Voor iedereen die meetings & events organiseert en graag meer wil weten over onbekende, nieuwe en verrassende locaties in het Groene Hart en Amersfoort e.o., organiseert Utrecht Meetings & Events (UME) twee Kennismakingstours.

Maandag 30 november staat in het teken van het Groene Hart, omgeving Woerden en dinsdag 8 december gaat de tour richting Amersfoort e.o.

Op 30 november breng je onder meer een bezoek aan Kasteel Woerden, De Boerinn in Kamerik en de Kloosterhoeve in Harmelen .

Op 8 december staat o.a. een bezoek aan Dierenpark Amersfoort, Rijtuigenloods Herik Rail en het ISVW Conferentiehotel in Leusden op het programma.

 

Op beide dagen schenkt/serveert men naast koffie/thee een uitgebreide lunch en een afsluitende borrel. Het programma is dagvullend (09.30-17.30) en voor vervoer wordt gezorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Meer informatie over deze kennismakingstours opvragen via ume@u-tr.nl of neem contact op met Jacomijn Appeldoorn, accountmanager UME, van Utrecht Toerisme & Recreatie op telefoon 030 – 236 00 00.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!