Back Back Nieuws

Ultieme Afrika-beleving voor zakelijke markt in Beekse Bergen tijdens WK Voetbal

02 april 2010

Tijdens het WK Voetbal van aankomende zomer biedt All Events Group exclusieve WK Safari-deals aan. Hiermee geven zij bedrijven de mogelijkheid hun relaties uit te nodigen om live WK Voetbal te komen kijken op het outdoor-terrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

De immense zandvlakte en het safaripark met 1.250 wilde dieren op ‘één leeuwenbrul’ afstand, maken deze locatie tot het Afrikaanse hart van Nederland. De arrangementen die door All Events Group tijdens het WK Voetbal worden aangeboden variëren van een Afrikaanse lunch of braai tot gethematiseerde overnachtingsmogelijkheden.

Brulafstand
Om het WK Voetbal in Afrika te kunnen zien, hoeven voetbalfans aankomende zomer niet helemaal af te reizen naar Kaapstad of Johannesburg. Op het outdoor-terrein van Beekse Bergen, het Afrikaanse hart van Nederland met de leeuwen van het naastgelegen safaripark op brulafstand, kunnen bedrijven hun relaties uitnodigen om live naar de wedstrijden van Oranje te komen kijken. All Events Group, aanbieder van zakelijke, feestelijke en actieve events heeft hiervoor unieke safari-deals samengesteld.

Zo kunnen bedrijven en hun relaties, alvorens zij op grote schermen naar de wedstrijd kijken, plaats nemen in de VIP zone om te toasten op een succesvolle wedstrijd (en samenwerking) of aanschuiven voor een Afrikaanse lunch of braai. Tevens is een overnachting in het naastgelegen Libéma Vakantiepark of SafariCamp Beekse Bergen mogelijk. De WK arrangementen die door All Events Group worden aangeboden, zijn te reserveren via www.alleventsgroup.nl  en via 088-9000300.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!