Uitslag eerste ronde Nationale Meeting Award bekendUitslag eerste ronde Nationale Meeting Award bekend
Back Back Nieuws

Uitslag eerste ronde Nationale Meeting Award bekend

14 januari 2019

Op maandag 11 maart wordt voor de vierde keer de Nationale Meeting Award uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Na het verstrijken van de deadline voor de eerste ronde op 1 januari 2019 zijn de 50 genomineerden voor ronde 2 bekend.

Bekijk hier direct de uitslag van ronde 1

Per categorie (Small, Medium, Large, Extra Large en Extra Extra Large) hebben zich 10 locaties gekwalificeerd voor de tweede ronde van de Nationale Meeting Award. Deze in totaal vijftig locaties wisten met het invullen van de online survey en het verkrijgen van minimaal tien nieuwe, geregistreerde reviews in 2018 de hoogste score te halen binnen hun categorie. In ronde 2 van de Nationale Meeting Award worden alle vijftig locaties eind januari geïnterviewd door de vakjury. De interviews zullen plaatsvinden op donderdag 24 (categoriën S, M & L), vrijdag 25 (categorie XL) en dindag 29 januari (categorie XXL) in Hotel Carlton President in Utrecht.

Op basis van de interviews kent de jury punten toe aan de deelnemende locaties. De drie finalisten uit ronde 2 gaan door naar ronde 3, die bestaat uit een locatiebezoek van de vakjury in februari. Vervolgens wordt er per categorie een winnaar gekozen en ontvangen vijf locaties, elk binnen hun eigen categorie, de Nationale Meeting Award.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!