Back Back Nieuws

Uitreiking Houten Giraf NHTV Breda

05 juni 2006

Na een succesvolle uitreiking van de Houten Giraf vorig jaar, krijgen ook dit jaar studenten aan NHTV internationale hogeschool Breda op dinsdag 6 juni weer kans op het winnen van deze award.


De Houten Giraf is een aanmoedigingsprijs voor het beste evenement uitgevoerd door een student verbonden aan NHTV, deze is afgeleid van de Gouden Giraffe. De Gouden Giraffe is dé award voor het meest vernieuwende en doeltreffende bedrijfsevenement en wordt sinds dit jaar georganiseerd door High Profile Uitgeverij. Alle studenten Vrijetijdsmanagement hebben een evenement voor nominatie kunnen indienen. Ook kon men door anderen genomineerd worden, bijvoorbeeld bedrijfsbegeleiders die een project van een stagiaire nomineren of docenten die een evenement van hun studenten nomineren. De uitreiking van de award vindt op 6 juni van 16:00 tot 18:00 plaats in het NHTV gebouw aan de Hopmansstraat in Breda.

De categorieën die worden onderscheiden zijn gerelateerd aan het werkveld waarvoor de specialisatie Evenementenmanagement studenten opleidt.
· Beste concept
· Congressen/beurzen
· Publieksevenementen
· Bedrijfsevenementen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!