Uitnodiging: 10 juli The Experience Conference Uitnodiging: 10 juli The Experience Conference
Back Back Nieuws

Uitnodiging: 10 juli The Experience Conference

29 juni 2018

Jubilerend IDEA organiseert dit jaar de derde editie van The Experience Conference voor alle professionals uit de live communicatie industrie én opdrachtgevers. Dinsdag 10 juli vervagen op het podium van de mooie Philharmonie in Haarlem de grenzen tussen de dagelijkse werkelijkheid en creatieve aspiraties. Met alle gasten die het podium betreden vinden deelnemers 'common grounds': ook zij denken buiten kaders, durven anders te zien of te zijn, zijn authentiek en merk-waardig en laten een indruk achter. 

WE. ARE. LIVE.

Ontdek waarom activaties en events content creators zijn, hoe via PR en social een groter publiek wordt bereikt en welk effect live communicatie heeft. Verwacht een interactief programma met best practices van sterke namen en inspirerende keynote speakers. The Experience Conference is dé plek om like-minded peers te ontmoeten. 

Inschrijven

The Experience Conference vindt plaats voorafgaand aan EventStreet, van 12.30 uur tot 17.30 uur. Inschrijven kan via de website. Een impressie krijgen van de vorige edities? Blik hier terug op de vorige editie!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!