Uitjesbureau organiseert Online Teambuilding GameUitjesbureau organiseert Online Teambuilding Game
Back Back Nieuws

Uitjesbureau organiseert Online Teambuilding Game

30 november 2020

Ook bij evenementenbureau ‘Uitjesbureau’ wordt in deze tijd niet stilgezeten. Zij hebben namelijk deze week een gloednieuwe Online Teambuilding Game gelanceerd. Een volledig nieuwe onlineproductie die inspeelt op de toenemende behoefte aan een verassende manier van samenwerken. Zo kunnen werknemers even uit de sleur van het thuiswerken ontsnappen.

Under Pressure ‘The Explosive Game’

Under Pressure ‘The Explosive Game’ is een Online (of Hybride) Teambuilding Game. Goede communicatie en samenspel zijn essentieel tijdens de 75 minuten durende brain breaking game. Het spel kan worden gespeeld met 12 tot wel 5000 deelnemers. In het medium Microsoft TEAMS met een laptop/ computer en aangestuurd door een speciale App in sub-teams van 4-5 personen.

Concept voor goede samenwerking met je collega’s

De Online Teambuilding Game is een geheel nieuw concept binnen de (online) evenementenbranche. De bom - die de spelers in samenwerking met hun collega’s moeten ontmantelen – kan daadwerkelijk op ieders eigen kantoor worden geplaatst. Hierdoor voelen de spelers thuis zich extra betrokken en brengt deze game de thuiswerkers op een nieuwe manier dichterbij elkaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!