Back Back Nieuws

Uitbreiding management team Status Plus

06 januari 2014
Annemiek Kuijsten (41), voorzitter MPI The Netherlands, is toegetreden tot het management team van Status Plus. Zij zal als managing partner onder meer verantwoordelijk worden voor een aantal internationale verenigingen. Het nieuwe management team zal vanaf 2014 hierdoor bestaan uit David Casalod en Annemiek Kuijsten.

Annemiek Kuijsten is sinds 1998 actief in diverse functies binnen de wereld van het verenigingsmanagement en de congresorganisatie. Daarnaast is zij sinds 2007 actief binnen MPI en vanaf september 2013 voorzitter van MPI The Netherlands.

Strategie
David Casalod: ‘Ik ben erg blij dat Annemiek ons komt versterken. Buiten haar internationale kennis van de associatiemarkt, elan en netwerk is het ontzettend prettig om met haar samen te werken. Ze speelt ook een belangrijke rol in onze strategie om de komende tijd wereldwijd verder uit te breiden, en onze groeiplannen houden niet op bij het managementteam.’

Annemiek Kuijsten: ‘Het zakendoen op een transparante, gebalanceerde en eerlijke manier zit Status Plus in het bloed. Dit sluit haarfijn aan bij mijn persoonlijke overtuiging. Ik kijk uit naar een succesvolle en vooral goede samenwerking’.

Status Plus
Status Plus is sinds 1992 actief als (erkend) congresorganisator en verenigingsmanagementbureau en heeft een bewezen staat van dienst bij opdrachtgevers vanuit de non-profit sector, de overheid en bij het bedrijfsleven. Kenmerkend voor Status Plus is de no-nonsense aanpak, de internationale ervaring en de onberispelijke ethiek op het gebied van congresorganisatie en verenigingsmanagement.

Status Plus heeft haar hoofdkantoor in Zaanstad en is sinds 2013 tevens gevestigd in de Verenigde Staten en Spanje, waardoor zij haar internationale dienstverlening nog beter kan afstemmen op haar huidige internationale klantenbestand.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!