Back Back Nieuws

Uit-Zeilen insprireert op tweemastklipper Vriendschap

24 maart 2015
Uit-Zeilen organiseert het UIt-Zeilen inspiratie event. Het uitgangspunt van het inspiratie event is passie overbrengen door het te laten ervaren. De wind in de zeilen ervaren, extra activiteiten beleven en mensen met passie voor zeilen en organisatie ontmoeten. Het inspiratie event wordt 10 april georganiseerd voor DMC’s, evenementenbureaus en eventmanagers.

Zeilen is niet iets nieuws, het gebeurt al honderden jaren. En die historie maakt misschien een zeilevent juist zo bijzonder. Of er nu gezeild wordt met varend erfgoed of een modern jacht.

Tegen de wind in
In een tijd waarin de eventbranche onder druk staat  gelooft Uit-Zeilen in de kracht van haar product en investeert dan ook graag in haar relaties. Ondanks de economische tegenwind is Uit-Zeilen de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van nautische evenementen in Nederland.

Tweemastklipper Vriendschap
Op vrijdag middag 10 april organiseert Uit-Zeilen een inspiratie event vanuit Monnickendam op tweemastklipper Vriendschap. Meer informatie vind je via de site

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!