Back Back Nieuws

'Uit in de Heuvelrug' maakt met ondernemers van zakelijke bezoekers, recreanten

25 oktober 2012
Uit In de Heuvelrug lanceert samen met ondernemers een promotieactie om zakelijke bezoekers de regio privé nog een keer aan te laten doen. Dit ambassadeursprogramma ‘Dwalen en Minder Betalen’ komt erop neer dat zakelijke bezoekers van de Utrechtse Heuvelrug eenmalig tien procent korting krijgen op één of twee overnachtingen als ze als recreant terugkeren. Uit in de Heuvelrug heeft drie ansichtkaarten gemaakt die zakelijke gasten meekrijgen bij hun vertrek. De kaart is een kortingsbon waarmee ze op een privéverblijf tien procent korting krijgen bij een van de aangesloten accommodaties.
 

Gezamenlijk doel
Het gezamenlijke doel van deze actie is om meer verblijfstoeristen naar de prachtige regio Utrechtse Heuvelrug te trekken. Uit in de Heuvelrug zoekt de samenwerking op met ondernemers om zo samen sterker naar buiten te treden en de regio te promoten. Uiteindelijk heeft iedere ondernemer hier profijt van.
 
Accomodaties

Zakelijke bezoekers die een ansichtkaart hebben gekregen, reserveren hun privéverblijf bij een van de deelnemende locaties onder vermelding van de code UIDH-10. Deze staat op de briefkaart vermeld die bezoekers bij het inchecken moeten laten zien. Alle accommodaties in de regio Utrechtse Heuvelrug die zowel zakelijke- als vrijetijdgasten ontvangen, kunnen kosteloos deelnemen. Buiten de tien procent korting, bepalen deelnemende locaties alle voorwaarden zelf. Bedrijven die nu al aangesloten zijn: Hotel Bergse Bossen in Driebergen, Amrâth Hotel Maarsbergen in Maarsbergen, Hilton Royal Parc Soestduinen in Soestduinen en Hotel Figi in Zeist. In het Ambassadeursprogramma werkt Uit in de Heuvelrug samen met Businesszone Heuvelrug

Over Uit in de Heuvelrug
Uit in de Heuvelrug is een platform voor het delen van verhalen en praktische informatie over recreëren in de regio Utrechtse Heuvelrug. Wat zijn de hotspots? Waar kun je volgens bezoekers leuk wandelen of fietsen? In welke restaurants kun je goed eten? Het thema van Uit in de Heuvelrug voor 2011/2012 is ‘Kom dwalen in verhalen’. Centraal staat de website uitindeheuvelrug.nl. Deze dient als verzamelplek voor alle bijzondere verhalen die er over de Utrechtse Heuvelrug te vinden zijn. De organisatie van Uit in de Heuvelrug werkt nauw samen met iedereen die betrokken is bij de regio om zo tot een optimaal resultaat te komen voor recreanten, bewoners en lokale organisaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!