Back Back Nieuws

Ubicast en BIS slaan handen ineen om Benelux te winnen voor weblectures

22 december 2014
Om tegemoet te kunnen komen aan de stijgende vraag naar eenvoudig te gebruiken, kwaliteitsvolle en betaalbare oplossingen voor streaming en recording (weblectures) heeft BIS de handen ineen geslagen met Ubicast. ‘We kunnen nu de innovatieve EasyCast oplossing van Ubicast integreren binnen iedere organisatie, die wil profiteren van de voordelen van webcasting, weblectures en e-learning met de bijbehorende online video content mogelijkheden’, zegt Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep.

Functionaliteit, gebruikersgemak en beleving
'De keuze voor de Ubicast oplossingen is niet toevallig', vertelt Jean Pierre Overbeek. 'Toen wij op zoek gingen naar een aanvullende leverancier van webcast oplossingen, hebben wij ons tot doel gesteld om een oplossing te selecteren, die toegevoegde waarde creëert voor onze opdrachtgevers. En dan niet alleen op het gebied van standaard functionaliteit, maar ook als het gaat om gebruikersgemak en de totale beleving. Ubicast scoort op al deze onderdelen boven gemiddeld en is daarnaast qua pricing competitief. Met Ubicast bieden wij de oplossing waar menigeen lang naar heeft uitgekeken'.

In alle markten thuis
Mede dankzij de eigenschappen van Ubicast EasyCast creëert de gebruiker kwaliteitvideo’s van presentaties, lectures, vergaderingen, colleges, etc., die eenvoudig kunnen worden verspreid naar ieder type device (smartphone, tablet, laptop. PC). Niet verwonderlijk dat de Ubicast oplossingen inmiddels door heel Europa worden geïnstalleerd. Niet alleen in sectoren als onderwijs en overheid, maar zeker ook in de gezondheidszorg en zakelijke markten, zoals bij Cisco, University of Cambridge, de Europese Commissie en de Raboud Universiteit in Nijmegen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!