Twente Marketing brengt eigen magazine uitTwente Marketing brengt eigen magazine uit
Back Back Nieuws

Twente Marketing brengt eigen magazine uit

01 augustus 2017

Twente heeft zoveel moois te bieden, niet voor niets wordt het meest oostelijke deel van Overijssel, ook wel het Landgoed van Nederland genoemd. Reden voor Twente Marketing om een eigen magazine uit te brengen onder de naam ‘Typisch Twente’. Deze week wordt het magazine verspreid onder onze partners, stakeholders en de Twentse Toerist Info’s. 

Typisch Twente heeft een eigenwijze en eigentijdse uitstraling, en past bij de nieuwe huisstijl van Twente. Een magazine dat de lezer inspireert en meeneemt naar de mooiste plekjes in Twente.

Typisch Twente
De eerste uitgave van Typisch Twente bestaat uit verschillende rubrieken. Typisch Twente, stad en land, natuur, cultuur, culinair, overnachten, reportages, recreatie en sport komen aan bod. Ook staan er diverse interviews, columns en lijstjes met nieuws en weetjes in. De tweede editie verschijnt in maart. 
Typisch Twente is een gezamenlijke uitgave van Twente Marketing en Van Deinse Media.

Verkrijgbaar
Het magazine is vanaf deze week gratis verkrijgbaar bij alle Tourist Info’s in Twente. Op de website www.visittwente.nl is de digitale versie te vinden. Rechtstreeks naar de digitale bladerbare versie? Kijk dan op http://www.pdfgemak.nl/DFTqfB

Over Twente Marketing
Twente Marketing, onderdeel van MarketingOost, is verantwoordelijk voor het vermarkten van toeristisch Twente. We doen dit in nadrukkelijke samenwerking met (toeristisch/recreatief) bedrijfsleven, VVV's/TTI's, ondernemersverenigingen, evenementenorganisatoren, cultuur-en natuurpartijen, gemeenten en Provincie Overijssel. Met onze activiteiten vergroten we de bekendheid van Twente, wat moet leiden tot meer bezoekers, die langer blijven en meer besteden.

Meer informatie
Meer informatie over Twente Marketing is te vinden op 
www.visittwente.nl of via 
038 - 421 67 98. Vind en volg ons ook via social media.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!