Back Back Nieuws

Tweehonderd directeuren leren en inspireren tijdens event DNN

10 mei 2016
Verbinding, verdieping, uitdagingen, verrassingen, vlammende firecamp-sessies en culinaire hoogstandjes. Dat zijn de ingrediënten van het landelijke event ‘Inspirerende inzichten, bijzondere uitzichten’ op 25 mei van Directeuren Netwerk Nederland (DNN). In een prachtige setting, Kasteel Maurick in Vught, gaan tweehonderd ondernemende directeuren met elkaar in gesprek en laten ze zich inspireren als het gaat om zakelijke ontwikkelingen, leiderschap en groei. Het event is bedoeld voor leden van Directeuren Netwerk, maar andere belangstellende ondernemers zijn ook van harte welkom.

Directeuren Netwerk organiseert wekelijks netwerklunches en events om met en van elkaar te leren en zakelijk en persoonlijk te groeien. ‘Normaal gesproken zijn onze bijeenkomsten kleinschaliger’, zegt Dorine van der Wijk van Directeuren Netwerk Nederland. ‘Maar één keer per jaar doen we het - op verzoek van onze leden om onder meer hun netwerk te vergroten - helemaal anders. We pakken het groots aan waarbij tweehonderd directeuren welkom zijn, maar houden het wel persoonlijk. Het programma is mooi en inspirerend samengesteld met sprekers als Remco Claassen, die zich richt op de ontwikkeling van talent als het gaat om leiderschap en effectiviteit.’

Prikkelende firecamp-sessies
Bijzonder onderdeel van de bijeenkomst dit jaar zijn de zogenoemde firecamp-sessies. Hierbij worden mensen onder begeleiding van een inspirator in kleinere groepen geprikkeld en uitgedaagd ten aanzien van verschillende onderwerpen, zoals startups: zijn deze de toekomst of slechts een hype? Ook komen de zin en onzin van bedrijfsmissies en -visies aan bod. Camillo Spratt van Turnaround PowerHouse® in Rotterdam vindt missies eigenlijk maar niks. Hij brandt liever los op de noodzaak van hogere doelen in een organisatie. ‘In totaal houden we elf firecamp-sessies. De belangstelling is groot. Enkele sessies zitten al vol’, zegt Van der Wijk.

Praktisch
Het event vindt plaats op 25 mei van 16.00 uur – 23. 00 uur in Vught. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor directeuren die willen netwerken met andere directeuren en zichzelf willen ontwikkelen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!