Tweede vestiging voor Restaurant Zuiver Tweede vestiging voor Restaurant Zuiver
Back Back Nieuws

Tweede vestiging voor Restaurant Zuiver

11 november 2019

Amersfoort is binnenkort een culinaire beleving rijker: Restaurant Zuiver opent op vrijdag 20 december 2019 voor het eerst haar deuren. Het is de tweede vestiging van het populaire Utrechtse restaurant.

Eerste vestiging

‘De eerste vestiging van Restaurant Zuiver is tien jaar geleden geopend aan de westkant van Utrecht’, vertelt Bedrijfsleider Jerrie Verleg. ‘Er is enorm veel liefde en aandacht gestoken in het restaurant en inmiddels behoort het tot een van de populairste locaties buiten de ring van Utrecht voor zowel de zakelijke als particuliere gast. Toen we de mogelijkheid zagen om een tweede vestiging te openen, hebben we die kans met beide handen aangegrepen.’

Nieuwe, eigentijdse uitstraling

Het pand is gelegen ten oosten van Utrecht, in de bosrijke omgeving nabij de A28. In september is er gestart met een uitgebreide verbouwing, waarbij zowel het exterieur als het interieur een volledig nieuwe, eigentijdse uitstraling krijgen. Ook wordt het bestaande pand uitgebreid. ‘De eerste gasten worden op vrijdag 20 december welkom geheten. We nodigen iedereen uit om kennis te komen maken met waar Restaurant Zuiver voor staat: pure, wereldse gerechten met Franse en fusion invloeden, die veelal bereid worden met streekproducten.’

Zalen

Naast lunchen, dineren of borrelen in het restaurant is het ook mogelijk om een (huwelijks)feest, vergadering of brainstormsessie te organiseren in een van de drie zalen. In de zomer kunt u genieten van de zon op het grote terras en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Tijdens de aankomende feestdagen pakt Restaurant Zuiver gelijk goed uit. Op kerstavond en op eerste kerstdag serveert chef Yvette Jasperse een uitgebreid viergangenkerstdiner. Op eerste kerstdag is er daarnaast ook een kerstbrunch voor de hele familie. Reserveren is mogelijk via www.zuivergastvrij.nl/amersfoort.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!