Back Back Nieuws

Tweede Food & Happiness Fair kleurt oranje

18 april 2016
In navolging op de succesvolle eerste editie van de Food & Happiness Fair op eerste Paasdag zal de tweede editie, die plaatsvindt op 24 april aanstaande, in aanloop van Koningsdag in het teken staan van Oranje. Meer kramen, entertainment en een vrijmarkt zullen het thema 'Proef Oranje' kracht bijzetten. De Food & Happiness Fair zal zich ook de komende edities op originele wijze thematisch laten kleuren. 'We willen met de Food & Happiness Fair de leukste en meest verrassende markt in de regio neerzetten en blijven voortdurend schaven aan het concept'. vertelt de gedreven organisatie. 'De kern van het evenement blijft hierin ambacht, traditionele streekproducten, kunst, cultuur, live-muziek en vooral ‘proeven’. Leuk, lekker en boordevol Brabantse gezelligheid voor iedereen.'

Vrijmarkt
De gratis toegankelijke fair is deze editie opgedeeld in vier gebieden: Food Inspiration, Food Street, Vrijmark en Entertainment. De eenmalige vrijmarkt is bedoeld voor kinderen tot 14 jaar. Heb jij ook interesse om je kleedje uit te komen vouwen? Bij de bar in de Proeffabriek en de infobalie bij Jumbo Foodmarkt liggen inschrijfformulieren klaar die ook hier ingeleverd kunnen worden. Verder is er het Noordcoffee jazzcafé, een straattheater, Gin-Tonic bar en kunnen jonge  kinderen terecht bij de creatieve speeltuin van Billy’s Playground. Imkervereniging Veghel-Erp is samen met Maison van den Boer aanwezig met een demonstratie 'Koken met  Honing'.

Deelnemers
Centraal staan bij de Proeffabriek de vier pijlers: Brabants, lokaal, ambachtelijk en innovatief. Het initiatief wordt gezamenlijk ondersteund door alle ondernemers die actief zijn in de Proeffabriek waaronder Noordkoffie, Davino, Jumbo, Voets Specialiteiten, Afslag Veghel, Dé Bierspecialist, Maison van den Boer, Tinks, Pieperz en Wine2proof. Deze partijen zullen zelf ook aanwezig zijn op de Fair. 

Wil je als ondernemer deelnemen aan de Food & Happiness Fair? Neem dan contact op met info@proef-fabriek.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!