Back Back Nieuws

Tweede ExpoShow in Brabanthallen geeft voordeel aan vroegboekers

16 mei 2013
De tweede editie van ExpoShow, vakbeurs voor live communicatie, vindt plaats op 11 en 12 december in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De beurs brengt een totaalbeeld van de mogelijkheden die live communicatie biedt en is tevens een interessant platform voor relatiebeheer.

Voordeel voor vroege boekers
Indien je voor 15 juni 2013 een stand reserveert ontvang je 5% korting op de afgenomen standruimte. Behandeling van je locatievoorkeur geschiedt hierbij op volgorde van inschrijfdatum. Naast deelname met een stand zijn er mogelijkheden voor het verzorgen van een seminar, sponsoring maar ook demonstraties. Voor CLC-VECTA deelnemers wordt een korting van 10% op de afgenomen standruimte gehanteerd. Deze korting is overigens niet te combineren met andere acties.

Programma
Volgens de organisatie wordt op dit moment gewerkt aan een sterk inhoudelijk programma van seminars en workshops. Om de kwaliteit van dit programma te garanderen is opnieuw een samenwerking afgesproken met brancheorganisatie CLC-VECTA.

Communicatie
Om de juiste bezoekers op de beurs te kunnen verwelkomen is een crossmediale campagne opgezet. Dankzij de samenwerking met diverse mediapartners en beursorganisatoren in binnen- en buitenland worden tevens meer vakbezoekers bereikt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!