Tweede editie Moonshine Crawl op 30 septemberTweede editie Moonshine Crawl op 30 september
Back Back Nieuws

Tweede editie Moonshine Crawl op 30 september

22 augustus 2022

Na het succes van de eerste editie, die plaats vond na een lange periode van ‘drooglegging’ van de nachthoreca, vindt vrijdag 30 september de tweede Moonshine Crawl van Rotterdam plaats. Een paar uur ‘Cocktail hoppen’ in één van de meest dynamische steden van Europa. Vier Cocktailbars in het centrum van Rotterdam staan garant voor een unieke belevenis die je niet mag missen.

Vanaf 21:00 uur ontvangen 4 gerenommeerde cocktailbars je downtown Rotterdam met hun Signature cocktails. Duik in de wereld van delightfull cocktails, stylisch bartenders en het bruisende nachtleven van Rotterdam.

Geheime locaties

Net als tijdens de drooglegging in Amerika, gedurende de jaren 20, houden we de locaties nog even geheim. Je krijgt een paar dagen voor aanvang, en betaling van je ticket, een mail met een plattegrond van de route … ook krijg je een wachtwoord waarmee, en op vertoon van je ticket, een Signature Cocktail wordt geserveerd.

Plattegrond

Je kunt van de ene naar de andere bar wandelen, fietsen, steppen, skateboarden maar kruipen mag ook… Om de drukte per bar te spreiden zijn er verschillende startpunten. Jouw startpunt staat op de plattegrond die je een paar dagen voor aanvang per email ontvangt.

- De Moonshine Crawl, een unieke belevenis én 4 cocktails (ook virgins mogelijk);
- We geven geen maanlicht garantie maar voorspellen wel een bruisende nacht
- Datum: vrijdag 30 september 2022
- Aanvangstijd: 21.00 uur
- Aantal tickets beperkt!

Moonshining?

Uit de periode van de drooglegging, in de jaren twintig van de vorige eeuw in Amerika, stamt ook de term ‘Moonshining’. De verkoop en productie van alcohol was toen veelal verboden, de alcohol werd daarom in geheime distilleerderijen gemaakt, meestal ’s nachts wanneer de maan scheen en later naar de bars gereden; vandaar de term ‘Moonshining’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!