Back Back Nieuws

Tweede editie Het Nationale Cultuurbal | foto's

17 oktober 2006
De tweede editie van Het Nationale Cultuurbal vindt vrijdag 27 oktober plaats in de Amsterdamse Stadsschouwburg. De feestelijke avond, een informele ontmoeting van  kunst & cultuur met het bedrijfsleven, wordt gepresenteerd door Raoul Heertje.

 

NAAR DE FOTO'S van vorig jaar

Het Nationale Cultuurbal wil contacten bevorderen tussen Nederlandse bedrijven en de wereld van kunst & cultuur. De avond is niet bedoeld voor gesprekken over geld, maar als een eerste kennismaking voor mogelijke samenwerking in de toekomst. Behalve bedrijven en culturele instellingen zijn op de avond ook politici en vertegenwoordigers van fondsen aanwezig. De eerste editie in 2005, in aanwezigheid van staatssecretaris Medy van der Laan en minister Laurens Jan Brinkhorst, was met achthonderd deelnemers een groot succes.

De tweede editie van Het Nationale Cultuurbal op vrijdag 27 oktober begint met het Grote Dinerspektakel. Op diverse locaties in de Amsterdamse Stadsschouwburg leren de gasten elkaar op een speelse en verrassende manier kennen. Onder leiding van Raoul Heertje tafelen kopstukken uit de werelden van cultuur, fondsen, politiek, overheid en bedrijfsleven vervolgens na in de grote zaal. Tijdens het afsluitende bal - met onder meer een cultuur & economie quiz en een speeddatepodium - is er volop gelegenheid nog meer inspirerende mensen te ontmoeten.

Het Nationale Cultuurbal is een initiatief van Stichting Cultuurbal Nederland in samenwerking met Lenthe Publishers. Founders: Stichting DOEN, Fonds voor Amateurkunst en Podiumkunsten, Mondriaan Stichting, VandenEnde Foundation en VSBfonds. Partner: ING. Mediapartners: NRC Handelsblad, Het Financieel Dagblad.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!