Back Back Nieuws

Tweede editie Culinair Evenement 'Eten & Drinken' in Ahoy Rotterdam

15 juni 2011
Ahoy Rotterdam zal van 9 t/m 11 december 2011 het trefpunt zijn van liefhebbers van lekker eten en drinken uit heel Nederland tijdens het evenement 'Eten&Drinken'. Bezoekers van dit grootse culinaire evenement kunnen in een sfeervolle ambiance diverse gerechten van topkoks proeven, kennismaken met een ruim assortiment dranken & delicatessen en kunnen deelnemen aan diverse workshops.

 

Inspiratiebron voor de feestdagen

Het evenement zal een belangrijke inspiratiebron zijn voor de feestdagen, want bezoekers kunnen op de beurs niet alleen proeven maar ook direct kopen of bestellen. Eten & Drinken kende al een succesvolle start in november 2009 in Den Haag. Organisator Eten & Drinken Evenementen b.v. (onderdeel van AT Events) wist daar een mooi programma samen te stellen met ruim 20 topkoks waaronder Lucas Rive, Marcel van der Kleijn, Mario Ridder, Rudolph van Veen en Paul van Waarden.

 

Unieke combinatie

Door een groots sfeervol restaurant in te richten op de beursvloer en daarnaast een grote verscheidenheid aan leveranciers van delicatessen, wijnen en kookattributen zich te laten presenteren, ontstaat een unieke culinaire combinatie. Diverse landen- en themapaviljoens maken het evenement nog aantrekkelijker voor de bezoekers. Eten & Drinken 2011 is ook een belangrijk aankoop- en oriëntatiepunt voor de feestdagen, mede door de diverse workshops en proeverijen waaraan de bezoekers kunnen deelnemen.

 

Bundeling van expertise

Door een samenwerking van AT Events met Ahoy Rotterdam en Match+ uit Den Haag worden nog meer expertise en een breder netwerk aan de editie in december 2011 toegevoegd. Ahoy Rotterdam is van oudsher gastheer en organisator van grootschalige evenementen en binnen Match+ is ruim 40 jaar beursmanagementervaring beschikbaar. RTL Nederland zal het evenement met haar vier televisiezenders en overige mediakanalen als belangrijkste mediapartner promoten.

 

Meer informatie is te vinen op www.etenendrinken.nu.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!