Back Back Nieuws

Tweede CBV-relatiedag druk bezocht

02 december 2008
De tweede relatiedag van Congresbureau Veluwe (CBV) is een groot succes geworden. Bijna negentig professionele vergader-, congres- en evenementorganisatoren lieten zich niet afschrikken door de klimatologische omstandigheden en trokken naar Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren om van daar uit met een Solex over de Veluwe te snorren, ‘paarden te fluisteren’ of een workshop schilderen te volgen. En te netwerken!

 

Doel van de CBV-relatiedag is en blijft het promoten van de mogelijkheden op de Veluwe voor zakelijke congressen en evenementen. Op de informatiemarkt konden bezoekers kennismaken met een dertigtal unieke Veluwse vergader- en congreslocaties. Nadat de relatiedag was geopend door voormalig Veronica-gezicht en tegenwoordig kunstenares Léonie Sazias, konden bezoekers én aanbieders elkaar alvast beter konden leren kennen tijdens een ‘speeddate-sessie’.

Aansluitend ging de ene helft van de deelnemers Solex-rijden, paardenfluisteren of schilderen en begaf de ander helft zich naar het mini-symposium 'Vertrouwen in je eigen wijsheid'. Hierin ging Ingrid van Rossum (directeur Business Development bij organisatieadviseur Wielandt & Partners) in op hoe bevrijding van beperkende patronen en werkwijzen kan bijdragen aan de verwezenlijking van persoonlijke én zakelijke doelen.

 

Door de afwisseling tussen verstrooiing en zakelijk nut, groeide de tweede relatiedag van het jonge (opgericht in januari 2007) Congresbureau Veluwe uit tot, aldus een bezoekster, heuse ‘congresfeestdag’, die de deelnemers een goed beeld gaf van het scala aan mogelijkheden dat de Veluwe beidt als zakelijke bestemming.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!