Back Back Nieuws

Twee moppies on tour

11 december 2008
Terug van weggeweest hebben de dames van ’t toilet - De Moppies - hun rentree gemaakt. En hoe. Na een vliegende start, zijn ze begin december begonnen met een ludieke actie voor een betere naamsbekendheid onder evenementenbureaus. En wat is dan effectiever dan als leidraad de High Profile lijst met TOP 100 evenementenbureaus te gebruiken?

Bewapend met een soundmachine ging het tweetal op pad en belandde via een kleine omweg langs Den Dolder en Utrecht in het zuiden van het land. Daar hun bezoek van tevoren niet was aangekondigd, was het afwachten hoe men zou reageren. De openingszin “Heb u misschien effies 3 minuut 32 voor ons? deed het ijs snel breken en De Moppies werden bij alle bureaus enthousiast binnengelaten. Verrast en nieuwsgierig stond er al snel een heel stel mensen om hen heen en kon het feestje beginnen.

 

Handjes in de lucht

Met hun promotielied ‘De Moppies op Maat’ (op de melodie van De Vlieger van André Hazes) deden de dames het e.e.a. uit de doeken over hun verschijning en hetgeen zij te bieden hebben. Bij menig bureau stonden ook nu weer de mensen met hun handen in de lucht mee te doen en dat is precies zoals De Moppies het graag hebben; tussen en met de mensen het ‘onder ons gevoel’ creëren. Na het uitdelen van de flyer en visitekaartjes was het weer tijd om verder te gaan.

Op deze dag werden De Ceremoniemeester, PINO, PPeople, All Events Group, Markant Evenementen, Planet Event, WOP.nl, Arjan van Dijk en fijnevent bezocht. Voor januari staan er weer een heel stel verrassingsbezoekjes gepland; dit maal in het midden en noorden van het land...

 

De Moppies on tour…een verrassend muzikaal bezoekje van twee bijzondere en contrasterende dames. Lijkt zo'n spontaan bezoek je leuk, mail. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!