Back Back Nieuws

Twee internationale Event Webcasting Awards voor LOE

14 april 2016
LiveOnlineEvents (LOE) is op het 18e Associations World Congress, samen met haar klanten, twee keer in de prijzen gevallen. De prijs voor de Beste Event Webcasting ging naar ESOMAR (Global Association for Market, Social and Opinion Research). De Special Award werd gewonnen door ESOT (European Society for Organ Transplantation). In samenwerking met beide klanten ontwierp en produceerde LOE een live TV kanaal, rechtstreeks vanaf het congres met een uitermate interactief tweede scherm.

Sterke combo
ESOMAR won de eerste prijs met het ESOMAR Congress 2015 omdat het aantal deelnemers aan het wereldwijde congres verdubbelde dankzij de upgrade van livestream naar interactieve TV. ESOT won de special award met het congres 'From the Heart of Europe to the World of Transplantation' omdat zij actueel onderzoek over orgaantransplantatie toegankelijk maakte voor artsen wereldwijd. 

Met het winnen van deze twee awards laat LiveOnlinEvents zien dat de sterke combinatie van live en online communicatie definitief een plek in de mix heeft veroverd. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!