Back Back Nieuws

Twee extra avonden De Vrienden van Amstel LIVE! 2014

28 januari 2013
Bierbrouwer Amstel heeft besloten twee extra avonden toe te voegen aan De Vrienden van Amstel LIVE! 2014. Na de zeer positieve reacties op de huidige show is er nu al een ware stormloop ontstaan op kaarten voor de editie van volgend jaar. De grootste Amstelkroeg van Nederland zal daarom naast de reeds aangekondigde shows op 22, 23, 24 en 25 januari 2014, ook op zaterdag 18 en zondag 19 januari haar deuren openen in Ahoy. Het programma zal traditiegetrouw later dit jaar bekend worden gemaakt.

Jubileum
18 januari startte op indrukwekkende wijze de 15e jubileum editie van De Vrienden van Amstel LIVE! Hoogtepunten waren onder meer de speciale Nederpop piano die 150 meter door Ahoy zweefde en het duet op de tweede ring van de zaal tussen Dinand Woesthoff en Ilse DeLange. Er waren diverse gastoptredens van onder meer Jeroen van Koningsbrugge, Nielson en Rowwen Hèze. Marco Borsato debuteerde door de avond te openen in duet met Paskal Jakobsen. Verder gaven ook Ilse DeLange, Acda en de Munnik, BLØF, Rob de Nijs, Nick & Simon, De Dijk, Xander de Buisonjé, DI-RECT, VanVelzen en Sandra van Nieuwland acte de préséance tijdens de 3,5 uur durende show.

De Vrienden van Amstel LIVE! 2013 sloot gisterenavond af in Ahoy. Alle shows waren uitverkocht. Kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE! 2014 zijn reeds te koop.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!