Turn Key Business Events gooit koers omTurn Key Business Events gooit koers om
Back Back Nieuws

Turn Key Business Events gooit koers om

28 augustus 2020

Door COVID-19 zijn alle zakelijke events afgezegd of verzet. Tegelijkertijd merken de meeste organisaties het belang van zulke bijeenkomsten. We zijn mensen. We zijn op ons best als we ‘samenzijn’. Er is een sterk groeiende behoefte aan events 2.0.

Maureen Vullings: ‘Als eigenaresse van Turn Key Business Events bv, zou ik geen onderneemster zijn als ik samen met mijn team niet op zoek ging naar een eventrevolutie en met name een business model voor het organiseren van kwalitatief hoogwaardige (inter-)nationale events. Daar waar normaliter de wereld ons speelvlak is, zochten wij connectie en samenwerking met ondernemers uit de Brainport regio. Allemaal door COVID-19 getroffen en met de handen in het haar. Er is een concept ontwikkeld dat toekomstbestendig is voor de Brainport regio en de gehele (inter-)nationale economie.’ Het nieuwe business model, met als naam Turn Key Digital Experiences, realiseert deze eventrevolutie met energieke vernieuwers in de Brainport regio.

‘Samen met Mansveld Expotech en het Evoluon zijn wij gestart met de opbouw van een bijzondere studio waarin we ons concept zullen toepassen. Toegankelijk voor de gehele regio om vanuit deze locatie een platform te bieden met eindeloze mogelijkheden. Gedreven door passie, inzet en energie van alle medewerkers met als doel in de toekomst sterker uit de strijd te komen en financieel weer gezond zaken te kunnen doen’, aldus Vullings.

Demodagen

Het animo voor het bijwonen van de demodagen op 8 en 9 juli jl. was zo groot, dat er inmiddels weer twee nieuwe demodagen zijn gepland in de eerste week van september. Multinationals (zoals ASML, Philips, DLL Group, Brainport Development, Ricoh, ABB, etc., etc.) en andere spraakmakende bedrijven kunnen kennis maken met deze nieuwe vorm van events.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!