Back Back Nieuws

Tulip Inn hotels nemen zilveren Green Key certificaat in ontvangst

18 januari 2014
Tulip Inn Amsterdam Riverside en Tulip Inn Sevenum ontvingen onlangs het zilveren Green Key Certificaat. Beide hotels, onderdeel van Autogrill, hebben zich het afgelopen jaar volop bezig gehouden met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). De andere 4 Tulip Inn hotels van Autogrill werken ook aan hun Green Key certificering.

Investeringen

De twee Tulip Inn hotels hebben diverse investeringen gedaan om te voldoen aan de strenge eisen van Green Key. Zo heeft het onlangs gerenoveerde Tulip Inn Amsterdam Riverside onder andere in het hele hotel LED-verlichting geplaatst en heeft zij waterbegrenzers aangesloten. Daarnaast zijn er waterloze urinoirs neergezet en is het hotel uitgerust met een hoogwaardig airco systeem. Dit systeem zorgt er voor dat er warmte wordt teruggewonnen.

Tulip Inn Sevenum heeft ook energiebesparende LED-verlichting geplaatst en waterbegrenzers aangesloten. Daarnaast scheiden beide hotels het afval en werken zij uitsluitend met leveranciers die op een groene en energiebesparende wijze te werk gaan. De andere vier Tulip Inn hotels die onder Autogrill vallen zijn Tulip Inn Bodegraven, Tulip Inn Leiderdorp, Tulip Inn Meerkerk en Tulip Inn Oosterhout. Zij zijn ook druk bezig hun hotel te verbeteren en hopen ook binnenkort een certificaat in ontvangst te mogen nemen.

Foto: Tulip Inn Amsterdam Riverside

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!