Back Back Nieuws

Tulip Inn Antwerpen trekt Willem Renes aan als General Manager

11 januari 2016
Willem Renes is, sinds 1 januari 2016, de nieuwe General Manager van Tulip Inn Antwerpen. Renes was al eerder werkzaam bij Louvre Hotels Group Benelux als Head of Franchise Services. Na een aantal jaren deze functie te hebben vervuld, vervolgde hij zijn loopbaan als Key Account Manager Global Accounts bij Booking.com. ‘Het voelt goed en zeer vertrouwd om weer terug te keren binnen Louvre Hotels Group.’

Renes zal met zijn komst Maurits van Zwol opvolgen. Van Zwol blijft werkzaam binnen Louvre Hotels Group en wordt General Manager van het geheel nieuwe Golden Tulip hotel in Marseille. Dit hotel opent naar verwachting in april 2016.

Geen onbekende
Renes is geen onbekende in de organisatie van Louvre Hotels Group en kent Golden Tulip/Tulip Inn goed vanwege de functie die hij in het verleden had. In die periode heeft hij intensief met de Benelux hotels en het hoofdkantoor in Parijs samengewerkt. Dit geeft hem een groot voordeel nu hij als General Manager zal starten. De reden dat Renes zijn rentree maakt binnen de Golden Tulip organisatie is het feit dat hij weer graag de operationele kant van de hotellerie op wil. ‘Louvre Hotels Group is een mooie organisatie en Golden Tulip is een sterk merk. Het is een geweldige uitdaging om het succes van dit hotel in deze prachtige stad voort te mogen zetten’, aldus een enthousiaste Renes. Eerder werkte Renes als hotel manager bij Hotel Mitland in Utrecht en was hij verantwoordelijk voor  Rooms en Commerciële afdelingen bij Hotel Okura Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!