Tuin & Sfeer beurs in MartiniPlazaTuin & Sfeer beurs in MartiniPlaza
Back Back Nieuws

Tuin & Sfeer beurs in MartiniPlaza

05 januari 2023

Op 10, 11 en 12 februari maakt Tuin&Sfeer zich samen met duizenden tuinliefhebbers op voor een nieuw buitenavontuur. Na een break wegens corona maakt het indoor buitenfestival haar comeback in MartiniPlaza Groningen. Een vuurkorf, veranda en jacuzzi hier, een nieuw gazon, terras en tafelhaard daar: Tuin&Sfeer draait 100% om het buitenleven. Het evenement in MartiniPlaza  is hiermee dé plek waar de consument met haar plannen voor de tuin, het terras, het balkon en zelfs het dakterras moet zijn. 

Beurs voor grote klussen en snelle sfeermakers

Tuin&Sfeer huist in het vroege voorjaar van 2023 hoveniers en houtbouwers, groene daken en groentjes in de branche, tuinarchitecten en aanbieders van meubels, verlichting, veranda’s, zwembaden en nog veel meer. Het evenement mixt hiermee de grote klussen met snelle sfeermakers.  

Nieuwste tuintrends

In 2020 kwam het evenement in de organisatorische handen van de evenemententak van Mediahuis Noord, bekend van onder meer Wonen&Co. Met de komst van 8.000 doelgerichte bezoekers en goede kritieken vloog Tuin&Sfeer uit de startblokken. Nu is in februari 2023 weer de tijd rijp om de nieuwste tuintrends te laten zien, met specialisten in gesprek te gaan en samen te genieten van de prille geneugten van het buitenleven.

De Tuin & Sfeerbeurs vindt plaats in MartiniPlaza Groningen, van vrijdag 10 t/m zondag 12 februari.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!