Back Back Nieuws

Trufa Concepts heeft nieuwe vrijdagmiddagavond beleving ONDERHOUD IN DE WESTER! ontwikkeld

24 december 2013
Trufa Concepts, gespecialiseerd in het initiëren, creëren en realiseren van concepten op het gebied van evenementen en marketingcommunicatie, heeft een nieuw eventconcept; ONDERHOUD IN DE WESTER! ontwikkeld, in samenwerking met De Vrienden van de Westerkerk.

ONDERHOUD IN DE WESTER! is een maandelijkse vrijdagmiddagavond beleving in de Westerkerk in Amsterdam. Damon Dooijeweerd van Trufa Concepts: ‘Deze live communicatie bijeenkomst is een totaalbeleving door de mix van de ingrediënten: BORREL | BUSINESS | FOOD | LIFESTYLE | LIVE MUSIC |.’

'De eerste editie van ONDERHOUD IN DE WESTER! zal plaats vinden op vrijdag 31 januari 2014 van 17.00 uur tot 22.30 uur in een stijlvol ingerichte Westerkerk. Het evenement zal vervolgens elke laatste vrijdag van de maand georganiseerd worden. De doelgroep is  25+ , actieve, ambitieuze, werkende vrouwen en mannen. Die volop in het leven staat, wil genieten van het leven en durft te investeren in zich zelf of haar/zijn omgeving’, aldus Damon Dooijeweerd.

Borrel
Een maandelijkse vrijdagmiddag-avondborrel bijeenkomst. In hartje Amsterdam in de Westerkerk.

Business
Een ongedwongen mogelijkheid tot een nuttige, zakelijke netwerk conversatie. Een belevingsaanbod voor bedrijven en merken om aan de doelgroep haar innovatieve lifestyle-concepten te presenteren en hierdoor te inspireren; Inspirience Podium.

Food
De gasten kunnen genieten van eigentijdse gerechtjes en foodconcepten van de diverse restaurants, cateraars en traiteurs uit de omgeving.

Lifestyle
Elke maand staat er een lifestyleconcept centraal. De gasten worden ondergedompeld in een beleving waaruit voldoende inspiratie gehaald kan worden om de kwaliteit van leven een boost te geven.

Live music
Een fusion mix van soul, funk en jazz wordt live ten gehore gebracht door diverse artiesten, muzikanten en Djʼs. Kwalitatief hoogstaande muziek, maar zeker niet overheersend.

Onderhoud aan de Westerkerk
Door middel van het organiseren van het maandelijkse evenement ONDERHOUD IN DE WESTER! wordt de Stichting Vrienden van de Westerkerk ondersteund en zodoende bijgedragen aan het onderhoud aan de Westerkerk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!