Back Back Nieuws

Trendy 'garden lodges' bij Intertent

24 februari 2009
Intertent breidt haar assortiment uit met een geweldig ogend aanbod Garden Lodges. De tuin of het park wordt namelijk steeds meer gebruikt als feestlocatie en daar speelt Intertent alert op in en presenteert originele luxe, stijlvolle loungetenten, dinertenten en feesttenten voor elke gelegenheid. Van een bijna on-Hollandse allure.

 

Deze originele Garden Lodges zijn van een uitstekende kwaliteit, handbedrukt en handgemaakt en voorzien van weersbestendige buitenwanden. Het plafond en de zijwanden aan de binnenkant zijn vervaardigd van hoogwaardig kwaliteitskatoen. Bijzondere stoffen met prachtige, soms een beetje exotische motieven, voorzien van dunne katoenen draperieën met sluitkoorde zijn de eyecatchers.

 

Spannend assortiment

De Alegra Lodge heeft een achthoekige vorm en is verkrijgbaar met een doorsnede van 4 of 5 meter. Uitermate geschikt voor kleine bijeenkomsten of als ceremoniële tent bij  een huwelijksvoltrekking. Uitgevoerd met een waterdichte en brandwerende chic ogende witte canvas buitenzijde, de binnenkant is voorzien van de fijne katoen met handbedrukte patronen. Met een zijwandhoogte van 2.20 meter en een nokhoogte van 3.20 meter op vele locaties te plaatsen.

 

De Batinga Lodge met een klassieke, chique uitstraling is uitvoerbaar in verschillende afmetingen. Beschikbare oppervlaktes: 3x3, 4x4, 5x5 of 6x6 meter. Zijwandhoogte 2.20 meter, nokhoogte van 3.20 meter tot 4.20 meter.

 

De Cabana Lodge is de allerkleinste en deze ukkepuk is verkrijgbaar in de afmeting 1.50 bij 1.50 meter of 2 bij 2 meter. De Cabana kan bijvoorbeeld gebruikt worden als kleedhokje of portierslo(d) e dankzij een zijwandhoogte van 2.20 meter een nokhoogte van 3.20 meter.

 

De Dorada Lodge is de  royalty van de serie. een paradijselijk onderkomen voor de meest uiteenlopende ontvangsten, bestaande uit een aluminium, gegalvaniseerde stalen constructie met rondom afgespannen houten palen. Deze tent is uitgevoerd met off-white waterdicht. brandwerend canvas, de binnenvoering is vervaardigd van organza en met de hand bedrukte fijn katoen.Oppervlakte: 12 x 12 meter.

 

Alle modellen voldoen aan de  Europese  standaardeisen en aan de internationale normering.

 

Laat de lente en zomer met al haar buitenfeesten maar komen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!