Back Back Nieuws

Trends en primeurs op VENUEZ 09!

30 maart 2009
Dinsdag 31 maart en woensdag 1 april vindt de zesde editie plaats van VENUEZ 09. Gedurende twee dagen kunnen professionals in de Amsterdam Convention Factory terecht voor TRADE, TALKS & TRENDS op het gebied van beverage, producten, diensten, technologie en design. Circa honderd standhouders presenteren zich aan bezoekers. En er komt goed nieuws voor rokers...

 

Dit jaar introduceert VENUEZ de Minibar. Hier worden beverage brands geïntroduceerd. In de School of Spirits worden gedurende twee dagen bekende en minder bekende gedistilleerde dranken onder begeleiding van gerenommeerde internationale sprekers belicht.

De Showbar wordt gehost door verschillende merken. Introducties, achtergrondinformatie en de toepassingen in cocktails komen uitgebreid aan bod. Bartender Network staat dit jaar weer garant voor een spraakmakend programma met nationale én internationale cocktailhelden.

 

Op dinsdag vindt de competitie Coffee In Good Spirits plaats. In samenwerking met Dutch Coffee Promotion wordt deze competitie voor het eerst in Nederland gehouden. Tijdens deze finale strijden zowel baristi en bartenders met als doel de perfecte Irish coffee en de beste koffie cocktails te serveren.

 

Op woensdag worden de bezoekers geëntertaind met koffie, flair en bartending. In het interactieve gastsprekerprogramma Talks & Trends worden actuele onderwerpen met spraakmakende ondernemers en designers uit de hospitality & style industrie besproken. In de Designer Alley presenteren zowel bekende als nieuwe ontwerpers zich aan het publiek dat op zoek is naar nieuwe invalshoeken voor interieur en design.

Meer design is te vinden op de stand van de Satelliet Design Challenge. Hier is het winnende cocktailbarconcept van de Satelliet Design Challenge daadwerkelijk gerealiseerd.

 

Voor wie (nog) buiten moet roken...

Tevens wordt de primeur op het gebied van rookoplossing voor de horeca gelanceerd op VENUEZ 09. Gielissen Interiors & Exhibitions ontwikkelde de I LOUNGE INSIDE die door de bezoekers tijdens de beurs kan worden ingewijd. VENUEZ biedt dit jaar voor het eerst een onderscheidend restaurantconcept. In restaurant Beluga Nxt Door Meets Oestermeisje kan de bezoeker terecht voor een luxueuze lunch met een glas champagne in een bijpassende omgeving.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!