Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2018 beschikbaarTrendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2018 beschikbaar
Back Back Nieuws

Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2018 beschikbaar

13 december 2018

Het 'Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2018', een jaarlijks samengesteld rapport door het  CBSNBTC Holland MarketingCELTH en PleisureWorld NRIT, is weer beschikbaar. Het rapport geeft actueel inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen in toerisme, recreatie en vrije tijd. Het trendrapport is het standaard jaarboek voor de gehele vrijetijdssector en bevat de meest betrouwbare branche- en marktcijfers en kan hier besteld worden. 

De inhoud in een notendop

Het Trendrapport bestaat uit drie delen, waarvan deel één concreet en helder overzicht geeft van de demografische, economische, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen waarbinnen de sector moet opereren. Deel twee biedt een onderbouwd overzicht van alle belangrijke ontwikkelingen in de sector door middel van cijfers van eerdergenoemde partijen. Deel drie, tevens het laatste deel, bevat de beschrijving van de gastvrijheidseconomie van de domeinen horeca, verblijfsrecreatie, watersport, reisbranche, attractieparken, evenementen, cultuur en sport.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!