Back Back Nieuws

Traveller's Choice Awards 2013 bekend gemaakt

16 januari 2013
Kasteel Engelenburg is op de tweede plaats geëindigd van de ‘Top 25 van Beste Hotels van Nederland’. Dat werd gisteren bekend gemaakt door ’s werelds grootste reis- en recensie website tripadvisor.com. Engelenburg verkeert daarbij in goed gezelschap, temidden van winnaar The Toren en Hotel Okura, dat op de derde plek eindigde.
De ‘Top 25 van Beste Hotels van Nederland’ is een van de categorieën van de Traveller’s Choice Awards, die dit jaar voor de elfde keer zijn uitgereikt door Tripadvisor. De consumentenprijzen in de reisbranche worden tevens toegekend aan ‘Best Service Hotels’ en ‘Best Small Hotels’. Van meer dan 80 procent van de reizigers op tripadvisor.com kreeg Kasteel Engelenburg de beoordeling ‘uitstekend’.

Tripadvisor
‘Tripadvisor wordt wereldwijd door steeds meer reizigers geraadpleegd bij de keuze voor een accommodatie of restaurant. De Traveller’s Choice Awards worden toegekend aan de hand van de feedback van gasten en zijn daardoor belangrijke onderscheidingen. Ik ben ongelooflijk trots op deze mooie tweede plaats’, aldus Johan Agricola, directeur van Kasteel Engelenburg.

Jubileumjaar
De Traveller’s Choice Award is een mooie start van 2013 dat voor Kasteel Engelenburg sowieso een bijzonder jaar belooft te worden. Het landgoed in Brummen is dit jaar 25 jaar open voor gasten. Sommelier Jurgen Luppes is 25 jaar verbonden aan Kasteel Engelenburg en Johan en Carin Agricola vieren dat zij 25 jaar geleden begonnen als directie- echtpaar van De Wiemsel en Landgoed Lauswolt. Sinds oktober 2005 zijn zij eigenaar van Kasteel Engelenburg. Een driedubbel jubileum, waaraan aandacht zal worden besteed met diverse activiteiten.

Foto: Kasteel Engelenburg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!