Back Back Nieuws

Traffic Control viert 10-jarig jubileum

14 juni 2012
Traffic Control werd tien jaar geleden opgericht naar aanleiding van een afstudeerproject van twaalf studenten. Inmiddels maakt het evenementenbedrijf gebruik van 16 locaties, 5 kantoren, heeft het 70 medewerkers in dienst en viert het dit jaar haar 10-jarig jubileum.

 

Jaren van groei en vooruitgang

Traffic Control kon een solide bedrijf worden omdat evenementen, bedrijfsuitjes en personeelsfeesten het afgelopen decennium erg populair werden. Toch zijn het ook roerige jaren geweest, vertelt Dolf Kos, directeur en oprichter van Traffic Control: ‘Een paar jaar geleden sloeg de crisis ook bij ons hard in, maar toch kijken we op de afgelopen tien jaar terug als jaren van groei en vooruitgang. Een tijd van recessie vraagt om creatief ondernemerschap en daarom hebben we een heel scala aan niet-gemotoriseerde team- en schietactiviteiten toegevoegd aan ons assortiment.’

 

Ambitieuze doelen

Met deze nieuwe activiteiten speelde Traffic Control in op wijzigende budgetten. Naast de uitbreiding van activiteiten investeerden zij in de sales activiteiten en maakten ze gebruik van internetaanbieders als Marktplaats, Groupon en GoldenDeals. ‘Vandaag de dag heb ik erg veel vertrouwen in onze organisatie en daarom stellen we ambitieuze doelen’, vertelt Kos.

 

Programma Groeiversneller

‘We doen bijvoorbeeld mee aan het Programma Groeiversneller: we willen in vijf jaar tijd vertienvoudigen en een Europese speler op het gebied van belevenissen worden. Zo’n groeiambitie is natuurlijk nogal wat. Daarom blijven we zelf activiteiten uitvoeren, maar zullen we ook optreden als intermediair. Dat wil zeggen dat we allerlei activiteiten Europees inkopen en regionaal in webshops gaan aanbieden. Met het Experience Gifts-label doen we dat eigenlijk al, en dat gaan we uitbreiden.’

 

Traffic Control houdt van ambitie

‘Tot slot willen we met ons derde label SearchIM andere evenementenbureaus helpen om beter vindbaar te worden op het web. We weten dat we hoge verwachtingen scheppen als we roepen dat we in vijf jaar tijd willen vertienvoudigen, maar we houden wel van een beetje ambitie’, aldus Kos.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!